Stambyte & Stamrenovering i Nynäshamn

Stambyten och stamrenoveringar är något som många fastighetsägare fasar för. Ett stambyte tar inte bara lång tid och är ett komplicerat projekt, utan i många fall kan även boende i fastigheten behöva evakueras till andra lägenheter. När det är dags för stambyte rekommenderar vi att du hör av dig till oss. Vi gör vårt yttersta för att stamrenoveringen ska gå så smidigt till som möjligt.

Stamrenovering

Behov av en stamrenovering? Vi filmar dina stammar och fixar eventuella skador.

Byta Stammar

Behöver ni hjälp med ett stambyte? Vi hjälper både stora och små BRF:er.

Relining

Relining är en kostnadseffektiv metod när du behöver förnya ert avlopp.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb VVS-service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni se över era Avlopp eller Rör runt Nynäshamn med omnejd?

Vår professionella VVS-firma finns alltid redo och det enda du behöver göra är att höra av dig!

Vi åtar oss alla typer av stam-uppdrag

Med oss spelar det ingen roll om det är ett stort eller litet projekt som du behöver hjälp med. Vi erbjuder stamrenovering för alla kundgrupper och kan utföra arbetet på alla typer av bostäder. Här kan du bland annat få hjälp med en komplett stamrenovering, men vi kan också byta avlopp, rensa avlopp eller reparera enstaka rörledningar som är i behov av extra mycket underhåll.

100 % nöjd kundgaranti för din trygghet

För oss är det viktigt att du som kund alltid kan känna dig trygg och därför erbjuder vi 100 % nöjd kundgaranti för alla kundgrupper. Vår kundgaranti säkerställer att du som klient alltid är helt nöjd med resultatet innan vi lämnar arbetsplatsen. Skulle det vara något som du anmärker på ser vi till att åtgärda detta direkt, allt för att du ska vara helt tillfredsställd med resultatet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder ställer till oss:

Det beror på flera faktorer. Är det rör till ett hus eller ett flerbostadshus? Det är också helt individuellt beroende på bostad. Vi kommer helst förbi och kikar på fastigheten så kan vi återkoppla.

Totalentreprenad är när en byggfirma tar hand om ett projekt som projektledare. Vanligtvis tar då entreprenören ansvar för alla hantverkare på plats.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggnation av LSS-boende

Nybyggnation av LSS-Boende i Nacka kommun

Stambyte till Brf Ugglan

Stambyte & ROT-projekt till Brf Ugglan i Nacka

Utbyte av värmesystem till BRF

ROT-projekt & utbyte av värmesystem 64st lägenheter till BRF på Gröndalsvägen 104

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vill du bli kontaktad?