Byta Vattenutkastare & Trädgårdskran i Nynäshamn

Har du börjat märka att din vattenutkastare eller trädgårdskran inte fungerar som den ska? Kanske är det så att kranen eller slangen läcker eller så kommer det inget vatten överhuvudtaget? Precis som med vilka andra kranar, avlopp och blandare som helst kan även dina trädgårdskranar behöva repareras eller bytas ut. Vår VVS-firma i Nynäshamn hjälper dig gärna med uppgiften.

Ska ni Byta Kran?

Vi hjälper villaägare, privatpersoner & BRF:er med att byta trädgårdskranar & vattenutkastare.

VVS-service

Vi arbetar med kommersiella fastigheter och flerbostadshus, men också sommarstugor, fritidshus, butiker, kontor & restaurang.

Felsökning

Låt oss kika förbi och se vad problemet är. Ibland räcker det med en liten renovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb VVS-service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Byta Trädgårdskran kring Nynäshamn med omnejd?

Vår VVS-firma i Nynäshamn hjälper dig gärna med uppgiften.

Helhetslösningar som passar dig

Idag är de allra flesta radhus och villor försedda med en eller flera vattenutkastare/vattenkranar i trädgården. Genom att ha en närbelägen kran utomhus blir det mycket enklare för dig att kunna sköta om din trädgård, utan att behöva dra slangar till husets inomhusblandare. Har du ett äldre hus kanske bekvämligheten saknas och det är här som vi kommer in i bilden!

100 % nöjd kund garanti

Är du i behov av att reparera den trädgårdskran eller vattenutkastare som du har idag är du välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper även dig som inte har någon utomhuskran och som är i behov av en smidig lösning. Vi har både helhetslösningar såväl som skräddarsydda lösningar och tar fram de bästa alternativen för just dig och din bostad. Med oss blir det lite enklare!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder ställer till oss:

Det beror på flera faktorer. Är det rör till ett hus eller ett flerbostadshus? Det är också helt individuellt beroende på bostad. Vi kommer helst förbi och kikar på fastigheten så kan vi återkoppla.

Totalentreprenad är när en byggfirma tar hand om ett projekt som projektledare. Vanligtvis tar då entreprenören ansvar för alla hantverkare på plats.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggnation av LSS-boende

Nybyggnation av LSS-Boende i Nacka kommun

Stambyte till Brf Ugglan

Stambyte & ROT-projekt till Brf Ugglan i Nacka

Utbyte av värmesystem till BRF

ROT-projekt & utbyte av värmesystem 64st lägenheter till BRF på Gröndalsvägen 104

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vill du bli kontaktad?