Byta Blandare eller Köksblandare i Nynäshamn

Att installera en ny blandare kan låta som en enkel uppgift, men sanningen är att det alltid är bäst att anlita professionell hjälp för arbetet. Blir något fel kan det uppstå läckage, något som i sin tur kan orsaka fukt- och vattenskador. Vi hjälper dig att installera köksblandare, men kan även installera en ny badrumskran, badkarsblandare eller duschblandare till ditt badrum. Kontakta våra rörmokare idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er!

Installera Köksblandare

Vi har många år på nacken inom byten av blandare från alla leverantörer i Sverige.

Byta Duschblandare

Dags att byta er kran i våtrummet, badrummet, köket eller annat? Kontakta oss idag.

Byta Varmvattenberedare

Vi kan även hjälpa er byta er vattenberedare i sommarstugan eller villan.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb VVS-service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Byta Blandare kring Nynäshamn med omnejd?

Du kan t.ex. använda dig av oss om du bor i Sorunda, Kullsta, Gudby, Söder Enby, Segersäng, Ösmo, Landsort, Landfjärden, Torö, Sandviken, Sunnerby, Norra Delen, Hemfosa, Estö, och Muskö.

Vi gör badrumsrenoveringen enklare

När det är dags att renovera badrummet eller toaletten är det inte bara de större arbetsuppgifterna som behöver utföras med bravur. Detaljerna är minst lika viktiga att se över, för att ditt badrum ska få ett så fint helhetsintryck som möjligt. Du väljer själv om vi ska installera en blandare som du har köpt på egen hand eller om du vill ta del av våra helhetslösningar.

Lägre kostnader med ROT-avdrag

Vi är ett professionellt företag som har alla papper i sin ordning. Det innebär bland annat att du får en 100 % nöjd kund garanti när du använder dig av oss, men du får även tillgång till trygga försäkringar. Naturligtvis är vi också registrerade för F-skatt, så att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader när du anlitar oss.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder ställer till oss:

Det beror på flera faktorer. Är det rör till ett hus eller ett flerbostadshus? Det är också helt individuellt beroende på bostad. Vi kommer helst förbi och kikar på fastigheten så kan vi återkoppla.

Totalentreprenad är när en byggfirma tar hand om ett projekt som projektledare. Vanligtvis tar då entreprenören ansvar för alla hantverkare på plats.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggnation av LSS-boende

Nybyggnation av LSS-Boende i Nacka kommun

Stambyte till Brf Ugglan

Stambyte & ROT-projekt till Brf Ugglan i Nacka

Utbyte av värmesystem till BRF

ROT-projekt & utbyte av värmesystem 64st lägenheter till BRF på Gröndalsvägen 104

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vill du bli kontaktad?