Byta Element till Vattenburet System Radiatorer i Nynäshamn

Funderar du på att byta ut dina element mot vattenburen värme? Då är du inte ensam! För några år sedan var de klassiska el-elementen det vanligaste alternativen, men i takt med att modern teknologi kommer ut på marknaden börjar fler och fler byta ut sina element mot andra alternativ. Vi hjälper dig i Nynäshamn, Sorunda, Sandviken, Sunnerby, Norra Delen och Stockholm med omnejd.

Dags att Byta Element?

Som lekman är det inte alltid lätt att veta vad det är för typ av arbete som behöver göras. Oroa dig inte!

Byta till Vattenburet System

Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen. Ibland är projekten riktigt stora och då föredrar vi att först träffa dig personligen.

Felsökning & Montering

Behov av en felsökning eller montering? Kontakta oss för en fri offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb VVS-service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Byta Element runt Nynäshamn med omnejd?

Som kund hos oss behöver du aldrig oroa dig för att arbetet inte ska bli korrekt utfört.

Fördelar med vattenburen värme

Det finns många fördelar med att använda sig av vattenburen värme och kanske är det just därför som det har blivit ett så uppskattat alternativ. Vattenburen värme är till en början ett mycket billigare alternativ än om du använder dig av direktverkande el, men du får också en mycket bättre verkningsgrad såväl som en inomhusluft som inte är lika torr och obehaglig att andas in.

ROT-avdrag gör arbetet billigare

ROT-avdraget kan du använda dig av om du anlitar oss som privatperson och du vill byta element i din privata bostad. ROT-avdraget ligger på 30 % och ger dig således rabatterade priser på arbetskostnaden. Vi hjälper dig att ta kontakt och sköta det administrativa hos Skatteverket. När arbetet är klart får du en faktura som är reducerad och som hjälper dig att få mer pengar över i plånboken.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder ställer till oss:

Det beror på flera faktorer. Är det rör till ett hus eller ett flerbostadshus? Det är också helt individuellt beroende på bostad. Vi kommer helst förbi och kikar på fastigheten så kan vi återkoppla.

Totalentreprenad är när en byggfirma tar hand om ett projekt som projektledare. Vanligtvis tar då entreprenören ansvar för alla hantverkare på plats.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggnation av LSS-boende

Nybyggnation av LSS-Boende i Nacka kommun

Stambyte till Brf Ugglan

Stambyte & ROT-projekt till Brf Ugglan i Nacka

Utbyte av värmesystem till BRF

ROT-projekt & utbyte av värmesystem 64st lägenheter till BRF på Gröndalsvägen 104

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vill du bli kontaktad?