Installera Vattenpump eller Värmepump i Nynäshamn

Är du i behov av att byta ut din vattenpump eller värmepump? Kanske är det så att du har ett annat system idag med vill installera en värmepump istället? Med oss bakom dig är inget jobb för stort eller för litet. Vatten- och värmepumpar är något som vi har lång erfarenhet av och vi är alltid redo att åta oss nya uppdrag. Sjövärmepump eller poolvärmepump – du väljer!

Ska ni Byta Värmepump?

Vi erbjuder både helhetslösningar såväl som skräddarsydda lösningar för dina behov.

Bra Värmelösningar

Vi arbetar med kommersiella fastigheter och flerbostadshus, men också mindre sommarstugor och fritidshus såväl som butiker, kontor och restauranger.

Felsökning & Montering

Oavsett om du vill ha hjälp med att installera en ny tvättmaskin, diskmaskin eller andra vitvaror kan vi se till att hjälpa dig.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb VVS-service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Byta er Värmepump i Nynäshamn med omnejd?

Kompletta lösningar inom värmepumpar kring Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll & Kungsängen

Vi hjälper dig att välja rätt

Det är inte alltid lätt att veta vad det är för typ av vattenpump eller värmepump som passar dig bäst. Ett vanligt missförstånd är att man som kund måste ha svaren innan man kontaktar en VVS-firma, men det stämmer inte. Våra duktiga VVS-montörer kan hjälpa dig att hitta det bästa valet för dig, oavsett om det är jordvärme-, frånluftsvärme-, solvärme- eller bergvärmepump som passar.

Fackmannamässiga resultat och besiktningar

Vi är mycket noga med att du som kund ska bli riktigt nöjd med vårt arbete, därför ser vi till att alltid följa de rådande branschreglerna och utföra oberoende besiktningar efter arbetet är slutfört. På så sätt kan du som kund känna dig trygg med att allt är i sin ordning och att du har fått en vattenpump/värmepump som levererar enligt förväntningarna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder ställer till oss:

Det beror på flera faktorer. Är det rör till ett hus eller ett flerbostadshus? Det är också helt individuellt beroende på bostad. Vi kommer helst förbi och kikar på fastigheten så kan vi återkoppla.

Totalentreprenad är när en byggfirma tar hand om ett projekt som projektledare. Vanligtvis tar då entreprenören ansvar för alla hantverkare på plats.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggnation av LSS-boende

Nybyggnation av LSS-Boende i Nacka kommun

Stambyte till Brf Ugglan

Stambyte & ROT-projekt till Brf Ugglan i Nacka

Utbyte av värmesystem till BRF

ROT-projekt & utbyte av värmesystem 64st lägenheter till BRF på Gröndalsvägen 104

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vill du bli kontaktad?