Installera Diskmaskin, Tvättmaskin & Vitvaror i Nynäshamn

Visste du att nya vitvaror faktiskt kan hjälpa dig att spara pengar, samtidigt som de är snällare mot miljön? Idag är det många som byter ut sina gamla vitvaror, tvättmaskin och diskmaskin, mot nya fräscha modeller som är mer energisparande. Bor du i Nynäshamn med omnejd och är i behov av installation eller reparation? Då står vi redo att hjälpa dig på en dag och tid som passar.

Byter Tvätt- & Diskmaskiner

Flera års erfarenhet av montering, byten eller installering av diskmaskiner. Hör av dig idag.

Byta Spis & Ugn

Låt oss byta er spis eller ugn. Det är säkrare att låta ett proffs sköta det!

Felsökning & Montering

Behov av felsökning eller montering? Vi kommer gärna förbi och kikar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb VVS-service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Ska ni Byta Vitvaror runt Nynäshamn med omnejd?

Vi finns med dig för de där klurigare momenten som du inte klarar på egen hand, men kan också ta fullt ansvar för hela projektet från början till slut.

Snabb och smidig installation av vitvaror

Oavsett om du vill ha hjälp med att installera en ny tvättmaskin, diskmaskin eller andra vitvaror kan vi se till att hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av tvättstugerenoveringar såväl som toalettrenoveringar, badrum, kök och mycket mer. Vi ser till att hitta den bästa lösningen för dig och utför alltid arbetet på utsatt tid. På så sätt blir installationen så smidig som möjligt.

Använd dig av ROT-avdraget för lägre kostnader

Att installera vitvaror är något som vi är experter på och vi vet vad som behöver göras för att arbetet ska bli korrekt utfört. När du anlitar oss som privatperson har du även rätt att nyttja ROT-avdraget, för att på så vis sänka dina kostnader med 30 %. Vi sköter all kontakt som krävs med Skatteverket och ser till att du får en faktura som redan är reducerad och klar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder ställer till oss:

Det beror på flera faktorer. Är det rör till ett hus eller ett flerbostadshus? Det är också helt individuellt beroende på bostad. Vi kommer helst förbi och kikar på fastigheten så kan vi återkoppla.

Totalentreprenad är när en byggfirma tar hand om ett projekt som projektledare. Vanligtvis tar då entreprenören ansvar för alla hantverkare på plats.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggnation av LSS-boende

Nybyggnation av LSS-Boende i Nacka kommun

Stambyte till Brf Ugglan

Stambyte & ROT-projekt till Brf Ugglan i Nacka

Utbyte av värmesystem till BRF

ROT-projekt & utbyte av värmesystem 64st lägenheter till BRF på Gröndalsvägen 104

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vill du bli kontaktad?