Installera / Byta Varmvattenberedare i Nynäshamn

Med en varmvattenberedare kan du få en mycket smidig och kostnadseffektiv lösning för att värma upp vattnet i din bostad. Varmvattenberedare fungerar inte bara bra till kök, utan lämpar sig utmärkt för tvätt, dusch och bad. Vi hjälper dig att installera varmvattenberedare eller byta ut en redan befintlig. Vi har även koll på hur förrådsberedare fungerar såväl som ackumulatortankar. Hör av dig idag!

Ska ni Byta Beredare?

Att installera en ny beredare kan låta som en enkel uppgift, men sanningen är att det alltid är bäst att anlita professionell hjälp för arbetet.

VVS-service

Vi hjälper dig att installera köksblandare, men kan även installera en ny badrumskran, badkarsblandare eller duschblandare till ditt badrum.

Felsökning & Montering

Vi hjälper dig som är i behov av nyinstallationer och service, men också dig som vill ha reparationer såväl som renoveringar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb VVS-service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Byta Varmvattenberedare kring Nynäshamn med omnejd?

Vi har alltid duktiga och serviceinriktade medarbetare på plats som ser till att du får ett trevligt bemötande och den bästa servicen

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi förstår att det är viktigt för dig som kund att få veta hur mycket arbetet kommer att kosta och därför erbjuder vi alltid gratis offerter. Det enda du behöver göra är att höra av dig till oss och berätta vad du behöver hjälp med.

  • Installera varmvattenberedare
  • Byta och reparera varmvattenberedare
  • Acumulatortank
  • Förrådsberedare
  • Varmvattenberedare med värmepump
  • Genomströmningsberedare

Professionella och noggranna VVS-montörer i Nynäshamn

Vill du vara säker på att din varmvattenberedare installeras på ett korrekt sätt är det vårt företag som du ska använda dig av. Hos oss hittar du bara VVS-montörer med lång erfarenhet och kunskap inom de många arbetsområdena. Vi installerar varmvattenberedare i radhus, villor, butiker, sommarstugor, flerbostadshus, restauranger och mycket mer.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna kunder ställer till oss:

Det beror på flera faktorer. Är det rör till ett hus eller ett flerbostadshus? Det är också helt individuellt beroende på bostad. Vi kommer helst förbi och kikar på fastigheten så kan vi återkoppla.

Totalentreprenad är när en byggfirma tar hand om ett projekt som projektledare. Vanligtvis tar då entreprenören ansvar för alla hantverkare på plats.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggnation av LSS-boende

Nybyggnation av LSS-Boende i Nacka kommun

Stambyte till Brf Ugglan

Stambyte & ROT-projekt till Brf Ugglan i Nacka

Utbyte av värmesystem till BRF

ROT-projekt & utbyte av värmesystem 64st lägenheter till BRF på Gröndalsvägen 104

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa VVS-projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-505 17 078
E-mail: offert@rormokare-nynashamn.se

Vill du bli kontaktad?